Kipsandwiches
Al een hele tijd wilde ik van die leuke driehoeksandwiches maken. Had al een keer casinobrood gekocht, maar het kwam er maar niet van om ze te maken. Maar nu kreeg ik van Henri Willig de vraag om een lekker hapje te maken met hun kaas en kaasproducten. Dus ik ging aan de slag en maakte deze lekkere sandwiches met gegrilde kip, een heerlijke abrikozenspread, tomaat, mayo, sla, avocado en hun lekkere jonge gouda kaas. Echt een topcombinatie!
Heb jij mijn nieuwste boek 100 Ramadanrecepten al in huis? Ik maakte het boek samen met mijn (Marokkaanse) schoonmoeder en het is een compleet ramadanboek geworden met een verzameling van recepten uit verschillende landen. Je vindt er recepten voor ontbijt, zoetigheid, salades, gezonde hapjes, soepen, broodjes, snacks en hapjes met bladerdeeg en filodeeg in. Maar ook toetjes en shakes, een hoofdstuk voor eid el fitr (suikerfeest) én een kids hoofdstuk met recepten voor kinderen en leuke traktaties. Bestel het boek via mijn webshop (daar kun je ook aangeven of je hem gesigneerd wilt hebben) of via bol.com. Superleuk ook om cadeau te geven aan iemand!
Bestrijk de eerste boterham met de abrikozendip, leg daarop wat sla en dan de kip. Bestrijk een tweede boterham met mayo en beleg met kaas, tomaat en avocadoplakken. Bestrooi met een beetje zout en peper. Leg deze boterham op de eerste en doe de derde boterham erop. Snijd voorzichtig schuin door tot je twee driehoeken hebt. Snijd deze driehoeken dan weer door tot 2 kleinere driehoekjes en steek er een satéprikker in zodat het mooi aan elkaar blijft zitten.
Reacties
Een reactie posten