Ferrerotoetje
Oeee dit is een aanrader hoor! Een romige hazelnootmousse onder een dakje van melkchocolade met hazelnoten. Oh en onderin vind je nog wat verkruimelde ferrero's. Superlekker en zo gemaakt! De mooie glazen heb ik van darnastore.nl.
Ingrediënten voor 3 porties:
200 ml slagroom, koud
1 zakje klopfix
50 gr poedersuiker
200 gr mascarpone
125 gr hazelnootcrème, bijv. deze
9 Ferrero's
150 gr melkchocolade
25 gr gehakte geroosterde hazelnoten
Bereiding:
Doe de slagroom met de klopfix en poedersuiker in een kom en klop dit stijf.
Mix in een andere kom de mascarpone even los en klop dan door de slagroom.
Klop ook de hazelnootcrème erdoor tot een heerlijke luchtige en dikke hazelnootroom.
Verkruimel in ieder glas 2 ferrero's en spuit daarop de hazelnootroom.
Strijk dit mooi glad met een paletmes of de achterkant van een lepel.
Smelt de chocolade au bain marie en roer de hazelnoten erdoor.
Laat dit een minuut of 10 wat afkoelen en verdeel dan over de glazen.
Garneer met nog een ferreo.
Reacties
Een reactie posten