Traktatie voetbal Marokkaans elftalHeb jij een echte voetbalfan in huis en met name van het Marokkaans elftal? Dan is deze ultieme Marokkaanse voetbaltraktatie echt een leuke! Wij namen uit Marokko een grote doos met zakjes pipa (zonnebloempitten) mee naar Nederland en ik dacht: ideaal voor een traktatie! Ook al mogen ze bij ons vanaf groep 6 niet meer trakteren, ik heb toch wat voor Sami gemaakt en die heeft hij na schooltijd aan een aantal vriendjes uitgedeeld. 

De pipa hebben wij dus uit Marokko meegenomen (deze grote zakjes zijn daar 20 cent), maar je kunt ze ook vaak bij Marokkaanse winkels in Nederland kopen. Maar je kunt ook iets anders kiezen natuurlijk, zakjes chips of snoep of neem iets anders typisch Marokkaans als een blikje Hawai of Poms :D.

Ik heb de afbeelding zelf samengesteld met een plaatje van internet en verder bewerkt in Canva (gratis app op je telefoon). Deze afbeelding vind je hieronder en kun je opslaan, vervolgens in Canva kun je zelf de gewenste tekst in het rondje zetten en de afbeelding uitprinten op karton.

Wat heb je nodig?
Zakjes pipa (of chips bijv.)
Voetbalsleutelhangers (bijv. via Dailystyle)
Marokkaanse vlaggetjes (bijv. via Dailystyle)
Dubbelzijdig tape (Action)
Karton 200 of 220 grams (bijv. bij Boekenvoordeel)

Hoe maak je ze?
Sla onderstaande afbeelding op en open hem vervolgens in de gratis app Canva.
Zet je gewenste tekst in het groene rondje en sla de afbeelding weer op.
Kopieer en plak de afbeelding in een word document en kopieer en plak meerdere afbeeldingen in dat document. Print het uit op het karton en knip uit.

Plak de afbeeldingen met behulp van dubbelzijdig tape op je zakjes pipa.
Plak een vlaggetje bij de hand van de leeuw. Maak met een perforator bovenin het zakje een gaatje.
Doe hierdoor de sleutelhanger.Reacties

Populaire recepten