Raffaello tiramisu



 Dit is toch zo'n lekker toetje, echt verrukkelijk gewoon! Heerlijk romig met een kokossmaak en zachte laagjes lange vingers. Dit ga ik zeker vaker maken!

Ingrediënten voor 4 stuks (afhankelijk van je schaaltjes):
400 ml slagroom
50 gr poedersuiker
250 gr mascarpone
100 gr witte chocoladepasta
50 gr kokosrasp
1 pak lange vingers
200 ml melk
12 raffaello's
2 el kokosrasp

Bereiding:
Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Voeg de mascarpone, witte chocoladepasta en kokosrasp toe en mix erdoor tot een dikke room. Neem de lange vingers en breek ze desnoods in tweeën of drieën (afhankelijk van je schaaltjes). Begin met een laagje lange vingers, dompel ze eerst in de melk en leg dan in een glaasje. Spuit er een laagje room op en bedek weer met een laag lange vingers, gedompeld in melk. Dan een laagje room erop spuiten (met een gekarteld spuitmondje is het mooist). Snijd de raffaello's in een aantal stukjes en druk deze in de room. Rooster de kokos in een koekenpan en garneer de toetjes hiermee.

Reacties

  1. Salam ellouisa,

    Heerlijk ziet dit eruit! Is het mogelijk in plaats van de witte chocoladepasta gesmolten witte chocola te gebruiken?

    Alvast bedankt♡

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten