Mijn koekjesboek is uit!!


Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover! De boekpresentatie van mijn boek "100 luxe koekjes van eigen deeg". De presentatie was in boekhandel Scheltema in Amsterdam en dat was echt een superlocatie hiervoor. De enorme boekhandel heeft een kookboekenhoek met een kookeiland en daar hielden we de presentatie. Ik had 500 koekjes gemaakt, er was Marokkaanse thee, koffie en sapjes. Verder waren bijna alle mensen die ik had uitgenodigd aanwezig (er zijn altijd mensen die niet kunnen helaas). Amy van uitgeverij Nieuw Amsterdam sprak mij toe en ik heb daarna ook nog wat gezegd (niet mijn favoriete onderdeel, maar het ging goed :-)). Toen was het tijd voor proeven, het boek bekijken en laten signeren en ik heb een koekjesdemo gegeven waarbij ik een aantal koekjes liet zien de bijvoorbeeld een uitdagend vouwwijze hebben. Naast mijn familie, vrienden en collega's waren er ook bloggers aanwezig die ik al een tijd volg en die mij al een tijd volgen, zoals Fatima van UitdekeukenvanFatima, Eva van Eefkooktzo, Jonneke van Mooncake, Dorien van Doortjeskeuken, Siham van Sihams little Kitchencorner en Femke van Lafemmefem. Superleuk om hen eindelijk in het echt te zien! En ze lijken nog op hun foto's ook haha! Er waren ook nog wat winnaars aanwezig die met een winactie hadden meegedaan. Zij kregen een goodiebag mee met o.a. een gesigneerd boek, wat spulletjes van kookwinkel.nl, oranjebloesemwater en discodip.

Ik vond het een superleuke dag en ging echt met een goed gevoel naar huis!

De dag erna (en nu nog) was echt nagenieten van de leuke dag en de enorme hoeveelheid berichtjes lezen en beantwoorden. Wat werd er veel gereageerd! Superleuk om te zien hoe enthousiast er wordt gereageerd en hoe er massaal wordt besteld, echt boven verwachting. 

Mijn boek staat inmiddels op nummer 5 in de bestseller top 60 van kookboeken en op bol.com is het nu het best verkochte bakboek van het moment. Ontzettend leuk om te zien dat dat jouw eigen boek is dat het zo goed doet. Ik ben blij dat ik zoveel mensen blij kan maken met mijn boek en recepten.

Heb je hem nog niet besteld? Doe dat dan hier bij bol.com voor €23,99.
Of ga naar een boekhandel bij jou in de buurt!

Hier volgen nog wat leuke foto's van de boekpresentatie. Ik had er al veel geplaatst op instagram en facebook, maar ik krijg regelmatig berichten van mensen die geen social media hebben en alleen via de blog meelezen. Dus speciaal voor die volgers!







Reacties

  1. Hoi ellouisa
    Ik wilde je even laten weten dat ik vandaag je boek binnen heb gekregen en wat bén ik enthousiast zooo mooi en duidelijk allemaal mashaAllah! En fijn om alle lekkere recepten zo bij elkaar te hebben! Kan niet wachten om ze allemaal te gaan maken!
    Veel groeten amina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi ellouisa
    Ik heb je boek nu enkele dagen en wauw wat een mooi en prachtig boek is het toch.
    Echt mijn complimenten hiervoor.
    Ik zou het alleen super geweldig vinden als je ook nog eens een al je andere recepten kunt uitbrengen in een boek.
    Want dit boek is echt van allerlei lekkere koekjes maar zou ook graag al je andere lekkere recepten willen zien in een boek.
    Groetjes ahlem

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten