dinsdag 29 december 2020

Review: WMF Lono tafelgrill met glazen deksel

 

Ik ontving een tijdje geleden deze mooie WMF Lono tafelgrill met glazen deksel om uit te proberen. En wat een mooi apparaat is het he! Voorzien van een glazen deksel tegen spetteren en een opvangla onderin, zodat je al het vet opvangt en weg kunt gooien. 

Wij probeerden hem uit met lekkere Marokkaans gekruide kipspiesjes, waarbij ik verschillende groenten en salades maakte en gebakken krieltjes.

Uiterlijk
Het apparaat ziet er allereerst al heel mooi uit! Groot en stevig en van goede kwaliteit. Hij staat mooi in je keuken als je daar gaat grillen, maar dus zeker ook op tafel. De glazen deksel geeft de grill een luxe uitstraling, naast dat het gewoon heel handig is. Ik zou de grill met plezier op tafel zetten voor bezoek.
Gebruiksgemak
Ik heb het apparaat natuurlijk eerst schoongemaakt en dan kun je meteen zien of dat een beetje makkelijk gaat. Je kunt de grillplaat makkelijk loshalen, de opvangbak kan eruit en ook de deksel kan los. Zo kun je alles goed en makkelijk schoonmaken en daarna weer in elkaar zetten. Ook na het gebruiken van de tafelgrill is het schoonmaken en eitje, het vuil gaat er makkelijk af en je hebt absoluut geen plakkende plaat als je hem de keer erna weer gebruikt.

Het aanzetten is ook een eitje: stekker erin, draaien aan de knop en wachten tot het lampje uitgaat. Dat duurt een paar minuutjes en je kunt al aan de gang! Je legt je vlees/vis/kip/groenten erop en je hoort meteen dat de plaat goed heet is en dus goed grillt. De glazen deksel kun je omhoog zetten zodat hij spetters aan die kant tegenhoudt, maar ook dichtklappen, zodat het garen wat sneller gaat zonder dat het gaat stoven. Ideaal, als je niet veel geduld hebt haha!Smaak
En dan de smaak! Ik vond echt een grill/barbecuesmaak aan de kipspiesjes zitten, wat heel lekker is! Dat is niet altijd zo met grillapparaten, dus zeker een plusje. Het volgende wat ik dan ook wil proberen, is shwa! Deze Marokkaanse lamsspiesjes maak je traditioneel op de barbecue, zeker met het offerfeest. Maar omdat dit niet altijd gaat, is deze WMF Lono tafelgrill ook een supergoede optie. En wat denk je van lekkere zalm of gamba's? Of verschillende soorten groenten, dat lijkt me ook heel erg lekker!

Kortom, ik ben er zeer tevreden mee en zal hem zeker aanraden!
Wil jij ook de WMF Lono tafelgrill met glazen deksel? Hij is hier te verkrijgen via bol.com.
Op de website van WMF vind je nog veel meer producten om mee te koken!
En vergeet niet om WMF te volgen via facebook of instagram, daar vind je regelmatig winacties of kortingsacties op hun producten.

Dit artikel is een samenwerking met WMF en bol.com, lees hier meer over in mijn disclaimer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten