Walnoot-honingtaartjes

 

Het is weer walnotentijd! Tenminste, wij vinden het altijd ontzettend leuk om walnoten te rapen in september en oktober. Zeker de kinderen vinden dit heel leuk om te doen en zo hebben we al gauw een aantal kilo bij elkaar. Laat ze 2 tot 3 weken drogen op een laken en ze zijn klaar om gegeten te worden! Gewoon zo, uit de hand, of verwerk ze in een heerlijke walnotencake, homemade granola, walnootkoekjes of in deze walnoot-honingtaartjes. Want die zijn zo lekker! Ik maakte een zoet taartdeeg en bedekte daar kleine taartvormpjes mee. Het handigst zijn de vormpjes met losse bodem. Ik heb deze van Dille en Kamille.

Ik gebruikte voor deze taartjes de Betuwehoning van Honingonline, die is van zichzelf al best wel karamelachtig en wordt in deze taartjes nog lekkerder! De sticky vulling met walnoten is echt zo lekker in combinatie met het deeg. Je kunt trouwens ook pecannoten gebruiken. Het recept staat weer op de website van Honingonline, net als mijn andere recepten met hun honing(producten).

Dit artikel is een samenwerking met Honingonline, meer hierover lees je in mijn disclaimer.

Reacties

Populaire recepten