Traktatie lego ninjago mueslireep

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe traktatie en deze keer een lego ninjago traktatie! En ik heb zoveel leuke ideeën, soms zie ik voorbeeldjes op pinterest of via google, maar er komt ook vanalles gewoon in mijn hoofd op. Bijvoorbeeld als ik een bepaald product zie of aan een thema denk. Toen ik deze mueslirepen met walnoten en vijgen van Koro proefde, dacht ik meteen, ja dat is een goede voor een traktatie! Deze repen zijn namelijk suikervrij en dus gerust gezond te noemen. Je kunt ze bestellen in dozen van 12, of per stuk, zodat je makkelijk het gewenste aantal in huis kunt halen, zonder de deur uit te hoeven. Er zijn trouwens ook andere lekkere repen die je kunt proberen, allemaal biologisch en suikervrij. En als je code ELLOUISA gebruikt, krijg je ook nog eens korting op je gehele bestelling. Kijk gauw in de webshop van Koro voor alle lekkere producten.

De overige benodigdheden heb ik hieronder voor je opgesomt, met daarbij de winkel waar ik het vandaan heb, wel zo handig! En wil je nou een lego ninjago traktatie die minder gezond is? Bekijk dan ook eens deze traktatie die ik maakte met verpakte koeken, ook leuk!

Wat heb je nodig:
Mueslirepen naar keuze
Gekleurd papier (blauw, rood, geel en groen, bij Action of Hema)
Keukentouw (Blokker)
Zwarte rietjes (deze bijv, maar ik had er gewoon even een paar bij bakker bart gepakt haha)
Lijm

Zo maak je ze:
Meet je mueslirepen op in de lengte en in de omtrek, bij mij waren ze 17 cm lang en de omtrek was 11 cm. Teken rechthoeken met die afmetingen op je gekleurde papier en knip ze uit. Plak ze met lijm om je mueslireep heen en knijp de bovenkant samen.

Print de volgende afbeelding met oogjes en knip ze uit, plak ze met lijm op je reep.


Knip de rietjes doormidden en plak steeds een halve met lijm op je reep als een vechtstok. Bindt er nog een stukje keukentouw omheen en klaar is je ninjago reep!


Reacties

Populaire recepten