Christmas cookiebox 2016Met suikerfeest is het traditie om een berg koekjes te maken. Vorig jaar ben ik begonnen om dat ook met kerst te doen en ze dan in deze mooie kerstdoos te leggen. Dat is zo goed bevallen, ik ga er een traditie van maken denk ik 😊In Amerika en andere landen is het trouwens al een gewoonte om koekjes te maken met kerst.

Dit jaar maakte ik 7 soorten, een aantal bekende van mijn blog en een aantal nieuwe. Van links naar rechts zie je hier: sesam-amandelghribia, marmerkoekjes, citroenkransjes, walnotenplaatkoek, chocolade sandwichkoekjes met botercrème, donutkoekjes en oreostars.

De marmerkoekjes, walnotenplaatkoek en oreostars vind je al op mijn blog. 
De recepten van de sesam-amandelghribia, de citroenkransjes, de chocolade sandwichkoekjes met botercrème en de donutkoekjes plaats ik de komende dagen nog. 

Wat denken jullie, een leuke traditie voor kerst?
Wil je nou ook verschillende koekjes maken? Bekijk dan eens mijn overzicht met 64 koekjesrecepten.


Reacties

 1. Hallo,
  Wat een lekkere blog ontdekt.
  Ik hoop de walnoot plaatkoper deze week te bakken en de cakerol.
  En hoop geregeld te komen buurten.

  Gr Mathilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi mathilde, wat leuk, welkom!! Ben benieuwd, laat je weten of het gelukt is?

   Verwijderen
  2. Ohhhh,de walnoot plaatkoek is lekker !
   En toen de boter met de honing en suiker gesmolten was, oh dat was al zo lekker.
   Ik had hem gemaakt in de ronde springvorm,maar de volgende x doe ik het recept x 1,1/2 en dan in m'n rechthoekige bakplaat wat iets groter is als 20 x 25.

   Gr Mathilde

   Verwijderen
  3. Hallo mathilde, ja he! Hij is hier ook favoriet. Wil hem nog een keer met amandelschaafsel maken, lijkt me ook lekker!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten