Contact en samenwerken

Op mijn blog vind je uiteenlopende recepten: veel zoete baksels,maar ook hartige hapjes en gerechten zonder pakjes en zakjes. Ook de Marokkaanse keuken is goed vertegenwoordigd. Ik maak ook vaak video's van de recepten, zodat goed te zien is hoe je het maakt. 

Ellouisa Cooking heeft ca. 65.000 unieke bezoekers per maand met ca. 170.000 pageviews. Het grootste gedeelte van mijn bezoekers is vrouw en tussen de 20 en 45 jaar en afkomstig uit Nederland of België. Daarnaast heb ik volgers op mijn social mediakanalen: Facebook (ca. 26.000 volgers), Instagram (ca. 39.700 volgers), Pinterest (ca. 3.000 volgers) of via mijn youtubekanaal (ca 19.000 abonnee's).

CONTACT
Heb je na je bezoek aan Ellouisa Cooking een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten, stuur een mailtje naar ellouisa.cooking@gmail.com of gebruik het contactformulier onderaan de pagina. Heb je een lekker recept dat een plaatsje op mijn blog verdient? Of ben je juist opzoek naar een recept van een bepaald gerecht? Laat het me weten, wie weet zie je het recept terug op mijn blog.
Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste recepten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen ik en andere bezoekers reageren.

SAMENWERKEN
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Ellouisa Cooking, bijvoorbeeld voor de review van een nieuw product, een winactie of het plaatsen van een advertorial of banner? Neem dan contact met mij op via ellouisa.cooking@gmail.com. 

De meeste samenwerkingen doe ik via mijn instagramkanaal, vaak een bericht op mijn feed in combinatie met een aantal storyslides. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een winactie. Een aantal recente voorbeelden:

SAMENWERKINGEN OP INSTAGRAM

Winactie Boodschappenpakket twv €50,00 van Boodschappen fi dar
Toffifee: Winactie op instagram + recept feeënkusjes
Twistshake: diverse posts in combinatie met instagram stories van de producten van Twistshake.com:
Winactie halal vleespakket van Halalkoe.nl t.w.v. €50,00 (tweemaal), d.m.v. een unboxing reel video met mijn zoontje
Ben & Jerry's winactie 30 jarig bestaan Cookie Dough i.c.m. diverse storyslides van unboxing, proeven etc.
Winactie pancakepan Darnastore i.c.m. reel van Marokkaanse 1000-gaatjespannenkoeken en diverse storyslides met swipe-ups
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (icm prijsvraag via stories)

SAMENWERKINGEN OP MIJN BLOG
Een aantal voorbeelden van samenwerkingen via mijn blog vind je hier en:
- The Flowerfarm: vegan pindakaaskoekjes, i.c.m. winactie op instagram
- Mirasfood: polentacakejes met pistache, i.c.m. winactie op instagram
- Bonne maman: koekjestoren (moederdagrecept)
- Douwe Egberts: Latte karamelcupcakes
- Diverse recepten met dadels en dadelproducten van Nakheel Alya: dadel-quinoarepen, dadelkoffiebroodjes, dadel-brownietaart en appelkruimeltaartjes met dadels en winactie op instagram van luxe dadelpakket voorafgaand aan de ramadan.


Neem vooral contact op via ellouisa.cooking@gmail.com om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

PERS
Voor mijn blog blijf ik graag op de hoogte van nieuwe producten en events/lanceringen. Vrijblijvende informatie of nieuwe producten ontvang ik graag: ellouisa.cooking@gmail.com.

DISCLAIMER
Meer informatie over reclame en sponsoring vind je in mijn disclaimer.

18 opmerkingen:

  1. Betse Ellouisa,
    Al jaren volg ik jou om je overheerlijke recepten, mijn dank hiervoor! Nu heb ik een vraag, een tijdje geleden heb ik in een restaurant shoarma gegeten en daarbij werd een super (Pita) broodje geserveerd maar niet de gebruikelijke. Deze was dikker, super en super zacht met bovenop griesmeel. Al dagen heb ik het internet afgezocht echter zonder resultaat. Heb jij enig idee over welk broodje ik het heb?

    Hartelijke groet,
    Sophia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet mijn man op de foto die reageert, geen idee hoe die foto
      tevoorschijn komt!

      Verwijderen
    2. http://www.ellouisacooking.nl/2015/06/mini-batbot.html

      Verwijderen
    3. Hoi Sophie sorry ik zie dit bericht nu pas!! Ik denk dat je mijn batbot eens kunt proberen mast dan wat groter maken?

      Verwijderen
    4. Hoi Sophie sorry ik zie dit bericht nu pas!! Ik denk dat je mijn batbot eens kunt proberen mast dan wat groter maken?

      Verwijderen
    5. https://www.beste.nl/10102695/deen-shoarmabroojes-euro0-60/

      Verwijderen
  2. Kan ik dezelfde vorm maken als de gehakt broodjes als je de de hoeveelheden aanhoudt maar het maakt volgens het rectept vd tonijbroodjes bedoel de gist en de bloem enzo dus voor het rijzen... dringend gevraaagd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Elluisa,
    ik wil de appel kokoscake gaan maken, maar ik kom niet goed uit de baktijd die er staat. Waarschijnlijk heel logisch maar 3 à 4 min leek me wel wat kort.
    Bak 3-400 minuten op 175 graden (afhankelijk van de vorm)

    Graag hoor ik wat het is.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Astrid, hihi dat kan ik me voorstellen! Is een typfoutje hihi. Het moet 30-40 min zijn.

      Verwijderen
    2. Hoi Astrid, hihi dat kan ik me voorstellen! Is een typfoutje hihi. Het moet 30-40 min zijn.

      Verwijderen
  4. Beste ellouisa allereerst wil ik zeggen dat jr hele lekkere recepten MachaAllah bedankt daarvoor. Ik heb een vraagje is het mogelijk om een recept te plaatsen van champignon soep. Ik heb ooit een lekkere recept gevonden die precies smaakt zoals het hoort maar heb die nooit terug kunnen vinden. Ik gebruik jaren jou recepten en ook de trakties voor de kinderen helemaal geweldig. Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, in het voorwoord van je boek staat dat er cadeaupapier bij het boek zit. Ik kan deze niet vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de bedoeling was om er een cadeauverpakking bij te maken, maar dat is niet doorgegaan. Helaas is het wel in het voorwoord blijven staan.

      Verwijderen
  6. Hallo Ellouisa,
    Mijn kleinzoontje en ik bakken graag. Hij heeft een lactose intolerantie. Ik ben op zoek naar een bakboekje met recepten die lactose vrij zijn. Is deze ook beschikbaar? Ik vind wel glutenvrije bakboekjes. Heb je een aanbeveling voor me?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Whaaaaa halverwege het koken is jouw recept opeens van de site?? Couscous met gegrilde courgette kikkererwten en kipgehaktballetjes!! Kan het terug? Het was zo lekker vorige keer!!

    BeantwoordenVerwijderen