Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Uitgelicht

Bountycakejes

Deze mooie cakejes zijn niet moeilijk om te maken en smaken heerlijk! Ik heb een filmpje gemaakt van de bereiding, dat maakt het nog makkelijker. Bekijk hem op mijn youtubekanaal. De eerste keer had ik de vormpjes iets te vol gedaan, zodat ik er nog wat af moest snijden voor ik ze goed af kon maken. 1 eetlepel beslag is dus echt voldoende per vormpje. Je kunt siliconen vormpjes maar ook een gewone muffinvorm gebruiken. Zorg ervoor dat je altijd een rand van ongeveer 1 cm over hebt voor de kokosvulling en chocolade.

Nieuwste blogposts

Traktatie voetbal Marokkaans elftal

Pistacheblondies

Walnoot-amandelkoekjes

Zachte amandelghribia

Dubbele maizenakoekjes

Chocolademaantjes met speculoos

Eid moubarak cupcakes

No bake amandelkoekjes met chocolade

Dadelbriwat

Walnootkussentjes

Bruschetta met burrata en tomaat

Pizza sandwiches

Mini kipbestilla's

Pistache-tiramisu

Knakworstcupcakes

Pizzabootjes met kip

Tchichasoep

Passievrucht mojito (alcoholvrij)

Visbriwat

Broodjes pulled beef

Wrapspiesjes met kaas

Ferrerotoetje

Pizza maanbrood

Harira, Marokkaanse ramadansoep

Ramadan recepten!

Swirl shebakia

Citroen-maanzaadmuffins

Pindakaas zebracake

Traktatie mini Nutellapotjes met label

Appel-kruimelcupcakes

Honing-kipburger uit Ohmyfoodness!

Roomkaascake met bessen

Marokkaanse tajine met vlees en groenten

Hazelnoot-schuimrol

Speculooskoeken met witte chocolade

Unicorn cupcaketaart

Stamppotkoekjes met vegetarische rookworst

Pistache mlouza

Croquetas de pollo - Spaanse kipkroketjes

Biscoff-briwat